Ontwerp, advies en tekenwerk voor exterieur en interieur

01215-CFC

In opdracht van solved heeft burokek voor CfC 500m2 kantoorruimte ontworpen.

Ontwerp

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie of het interieur van een project bieden wij een vakkundige aanpak in ons streven naar uitgebalanceerde, aantrekkelijke en ruimtelijke architectuur die functionaliteit biedt aan de gebruikers en de omgeving.

Tekenwerk

Duidelijk, overzichtelijk en goed doordacht tekenwerk. Kwaliteit staat voorop waar doelgerichte en praktische oplossingen naar voren komen zonder de uitdaging uit de weg te gaan.

Advies

Verzorgen van professioneel en kundig architectonisch, bouwkundig, verbouw en interieur advies voor zowel particulieren als commerciƫle opdrachtgevers.

KeK betekent; modern, fris, innovatief en vlot.

KeK staat voor Jort Kaandorp en Bart Kloes. Twee ambitieuze en professionele bouwkundig ingenieurs die doormiddel van hun kennis, creativiteit en enthousiasme het beste resultaat naar boven willen halen bij ieder project. Hierin wordt goede communicatie door ons gezien als de beste basis voor een goede samenwerking. Daarnaast betekent KeK ook; modern, fris, innovatief en vlot. Dit kenmerkt het bureau, onze projecten en onze manier van werken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

info@burokek.nl
Bart: 0641666758
Juliana van Stolbergstraat 68
1901CH Castricum